Wij zijn De Weldam

Johan

Oprichter/eigenaar van De Weldam Tuinen, vakbekwaam hovenier en ontwerper.
Sinds 1993 is Johan Vreekamp actief in tuinen, als 15-jarige jongen begonnen aan de opleiding als vakbekwaam hovenier op het AOC in Houten. Deze opleiding afgerond met een werkstage in Canada en daarna tot 2002 in loondienst gewerkt bij een hoveniersbedrijf.

Vanaf  2003 een eigen bedrijf begonnen onder de naam De Weldam Groenprojecten. Deze naam werd na enige jaren veranderd naar De Weldam Tuinen, dat paste beter bij de uitstraling en de werkzaamheden van ons bedrijf. Met veel bevlogenheid en passie stuurt Johan het bedrijf aan, samen met zijn medewerkers is Johan te vinden bij het aanleggen en onderhouden van de tuin. Maar ook aan de telefoon of bij de klant aan tafel voor het doorspreken van tuinplannen. Als hij niet in de tuin is, is hij op kantoor voor ontwerpen, planning, administratie en calculatie.
Johan is een harde werker, kan goed luisteren en is een buitenmens.

Wendy

Full time meedenker in het bedrijf
Sinds de oprichting van De Weldam Tuinen is Wendy (echtgenote van Johan) degene die meedenkt over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Haar orde, creativiteit en vrouwelijke touch dragen bij aan de uitstraling van het bedrijf.
Wendy is sociaal, creatief en veelzijdig.

Henry

Full time medewerker tuinaanleg en onderhoud
Sinds 2007 een vertrouwd gezicht in ons bedrijf. Deze boom van een kerel gaat geen project uit de weg, werkt vakkundig mee in zowel aanleg als onderhoud.
Henry is betrouwbaar, krachtig, secuur en gaat altijd door.

Anton

Part time medewerker tuinonderhoud
Sinds 2009 een prettige aanvulling in het onderhoud. Deze veelzijdige tuinspecialist staat elke week weer klaar voor het tuinonderhoud, er is geen haag te hoog en geen tuin te groot!
Anton is vakbekwaam, humoristisch en zelfstandig.

Mike

Full time medewerker tuinaanleg en onderhoud
Sinds 2015 is Mike betrokken bij ons bedrijf. Na een stageperiode en afronding van zijn groenopleiding is hij vanaf 2018 een vaste medewerker in ons team. Deze rustige jongen heeft oog voor detail en ziet daardoor niet gauw iets over het hoofd. Mike is secuur, betrokken en houdt van overzicht en orde.

Jeroen

Vaste inhuurkracht
Sinds 2003 is Jeroen betrokken bij ons bedrijf, als stagiair  bij ons begonnen en na zijn opleiding is hij tot 2009 in dienst geweest. Nu als zelfstandig ondernemer/ stratenmaker regelmatig werkzaam binnen ons bedrijf.
Jeroen is een harde werker, oog voor detail, werkt graag samen.

Carrie

Studio Toop
Sinds 2008 is er een samenwerking ontstaan tussen Studio Toop en De Weldam Tuinen. Onze samenwerking begint al in de ontwerp- en berekenfase en gaat door tot de oplevering van de tuin. Carrie is een bekende naam in de wereld van tuinontwerpen en tuinarchitectuur. Zij ontwerpt, schrijft boeken en neemt deel aan tuinenfestivals in binnen- en buitenland.
Carrie is creatief, werkt hard en heeft een grote plantenkennis en is te veelzijdig om te beschrijven, wilt u meer van haar weten kijk dan op www.studiotoop.nl
Fotografie: Jolanthe Lalkens en Joanne Schweitzer